Links

Mocht u na het bezoek aan mijn website nog meer willen weten over acupunctuur of over de verschillende leraars die mij als acupuncturist hebben beïnvloed, dan raad ik u onderstaande websites van harte aan.

www.eufom.com
De beroepsvereniging waarbij ik als erkend acupuncturist ben aangesloten. Hier vindt u meer informatie over ons beroep en acupunctuur in het algemeen.

www.groepspraktijk-facet.be
Sinds 2016 heb ik mijn praktijk in Leuven ondergebracht in groepspraktijk Facet in Kortenberg.

www.kiikomatsumoto.com
De belangrijkste invloed op mijn werk als acupuncturist is die van de wereldberoemde Japanse acupuncturist Kiiko Matsumoto. Haar op palpatie gebaseerde stijl van acupunctuur vormt één van dehoekstenen van mijn manier van werken.

www.jadepurityfoundation.org
Jeffrey Yuen is een taoïstisch meester, acupuncturist en herbalist en vertegenwoordigt de 88 ste generatie binnen de Yu Qing Huang Lao Pai traditie (Jade Purity School). Hij onderwijst als geen ander de taoïstische achtergronden en technieken van ons beroep.

www.edwardnealmd.com
Sinds 2016 is dit de derde grote invloed op mijn werk als acupuncturist. Ed Neal is een Amerikaanse arts die zich heeft gespecialiseerd in de beoefening van acupunctuur volgens de Nei Jing (de oudste Chinese tekst over acupunctuur).

www.iceam.org
Het opleidingsinstituut van Arnaud Versluys. Arnaud is één van de weinige westerlingen die zijn volledige studies Chinese geneeskunde in China heeft gevolgd en daar zijn PhD heeft behaald. Hier volgde ik mijn opleiding in de klassieke Chinese kruidengeneeskunde in de stijl van de Shang Han Lun en Jin Gui Yao Lue.

www.sinecura.be
Sinecura is exclusief verdeler van Chinese kruiden van KPC Herbs in Europa. Hun kruiden voldoen aan de strengste nationale en Europese voorschriften. Zij verkopen enkel op voorschrift van erkende acupuncturisten en Chinese herbalisten.